sobota 8. júna 2013

Pod Orechom...





dnes bol krásny deň...strávili sme ho celý deň na záhrade.Chytilo ma háčkovanie!tak po troške,ked sa Filipko trochu sám zamestná.Projekt "možno"dokončím...a ešte bol u nás  v dedine,deň otvorených pivníc,taká malá ochutnávka neuškodí...majte sa krásne andrea

9 komentárov:

  1. To máš naozaj prekrásne zátišie ... asi je radosť si tam posedieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Andrejko, tohle fakt vypadá na parádní den...
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejko aj u nas sa to dnes vydarilo. A háčkovanie je super, aj ten pléd na lehatku je Tvoja práca?...je totiž nádherny.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejko,
    ten pléd na lehátku je nádherný !!! To je tvoje práce ???
    Moc se mi líbí soška holčičky v pozadí na první fotce .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dakujem za milé komentáre!Deku som nehačkovala JA!darovala mi ju jedna milá pani v Rakusku,ale o niečo take sa snažím...andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je taková krása! Všechno. Psíček, křesílko s plédem, vínko...zkrátka - stěhuju se "pod ořech" ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Andrejka, tomu sa hovorí dokonalý relax, vonku na slniečku s pohárom dobrého vínka, zamestnať ruky napr. háčkovaním. Deka prehodená cez lehátko mi vyrazila dych, nádherná práca a vidím, že k ďalšej sa schyľuje. Držím palce a hlavne vydržať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Toto je idyla, už by som sa aj ja chcela s tou mojou nedokončenou dekou takto natiahnuť a vychutnať si ten pokoj. už ju síce používam, ale chcelo by to okraj, no háčkovať sa mi ned8 kvôli zápalu zápästia a to štve. Tak aspoň, že v inom dome sa darí ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jé, to je nádherná deka, musela o být práce! A tady jsem ještě nebyla, máš to tu moc pěkné, musím to tu prošmejdit... oc se mi líbí fotka "hafíka" s hlavou na polštářku!! Krásné dny a děkuju!

    OdpovedaťOdstrániť